Flitsactie Amstelveenseweg 669 – Verslag

11 juni 2022

Zaterdag 11 juni werd de 87e flitsactie gehouden. Amstelveenseweg 669 was het doelwit, dat door Ymere voor liefst €900.000 te koop is aangeboden. Er waren tegen de 20 deelnemers. Opnamen zijn gemaakt door Allard Lanson en Marlon Lemaire.

Ontwerp affiche: Kimbel Bouwman

Queen Ororo is een mutant met de gave om het weer te beïnvloeden en te controleren. Als ze haar gave gebruikt, gloeien haar ogen altijd op met een wit aura. Ze kan elk type wind, temperatuur, bliksem, storm, ijs, sneeuw en extreme weersomstandigheden zoals tornado’s en orkanen uit het niets oproepen. Haar gaven werken vooral aan de bosrand in Buitenveldert-West waar ze van balkon naar balkon zweeft.

Hou zaterdag 18 juni vrij voor actie!

Actiegroep Niet Te Koop organiseert op zaterdag 18 juni de 88e opeenvolgende actie tegen de verkoop van sociale huurwoningen door corporaties. U bent dan van harte welkom om mee te doen. Plaats van actie wordt vrijdagochtend bekend gemaakt.

Iedereen wordt opgeroepen te komen. In de loop der tijd heeft zich een zeer trouwe groep actievoerders ontwikkeld. maar hoe meer zielen, hoe meer vreugd!  Elke week wordt een verslag van de actie verstuurd naar politiek, pers en huurdersorganisaties. Gemeenteraadsleden en pers nemen contact met ons op, vragen worden gesteld aan de wethouder van dienst. Onze acties houden het vuurtje brandend.

Actiegroep Niet Te Koop zorgt voor spandoeken, affiches en wat niet meer. Maar u mag zelf natuurlijk ook materiaal meenemen. 

Schrijf alvast in uw agenda:

Zaterdag 18 juni
15:00 uur

Actie!

Niet Te Koop logo met slogan "Vecht mee voor betaalbare huurwoningen"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.