Flitsactie Herculesstraat 42-A – Verslag

Actiedatum: 12 augustus 2023

Zaterdag 12 augustus was de 141e flitsactie. Deze was gericht tegen de verkoop door woningcorporatie De Aliantie van Herculesstraat 42-A alweer de 34e woning van deze vastgoedcorpo in Zuid in de 33e week van 2023. Een knap gemiddelde van één per week. Weer een benedenwoning, geknipt voor de gemeentelijke regeling Van Hoog Naar Laag.

Opnamen gemaakt door Vicky Foster.

Hou zaterdag 19 augustus vrij voor actie!

Actiegroep Niet Te Koop organiseert op zaterdag 19 augustus de 142e opeenvolgende actie tegen de verkoop van sociale huurwoningen door corporaties. U bent dan van harte welkom om mee te doen. Plaats van actie wordt vrijdagochtend bekend gemaakt.

Iedereen wordt opgeroepen te komen. In de loop der tijd heeft zich een zeer trouwe groep actievoerders ontwikkeld. maar hoe meer zielen, hoe meer vreugd!  Elke week wordt een verslag van de actie verstuurd naar politiek, pers en huurdersorganisaties. Gemeenteraadsleden en pers nemen contact met ons op, vragen worden gesteld aan de wethouder van dienst. Onze acties houden het vuurtje brandend.

Actiegroep Niet Te Koop zorgt voor spandoeken, affiches en wat niet meer. Maar u mag zelf natuurlijk ook materiaal meenemen. 

Schrijf alvast in uw agenda:

Zaterdag 19 augustuss
15:00 uur
Actie!

Niet Te Koop logo met slogan "Vecht mee voor betaalbare huurwoningen"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *