Flitsactie Vrolikstraat 214-HS – Verslag

Actiedatum: 17 september 2022

Zaterdag 17 september werd de 99e flitsactie gehouden. Ze was gericht tegen de verkoop van Vrolikstraat 214-huis door woningcorporatie Ymere. We telden liefst 30 demonstranten, een opmaat voor de opkomst voor de honderdste?

Opnamen zijn gemaakt door Vicky Forster, Ans Kalkman en Herman Melkman.

Hou zaterdag 24 september vrij voor actie!

Actiegroep Niet Te Koop organiseert op zaterdag 24 september de 100e opeenvolgende actie tegen de verkoop van sociale huurwoningen door corporaties. U bent dan van harte welkom om mee te doen. Plaats van actie wordt vrijdagochtend bekend gemaakt.

Iedereen wordt opgeroepen te komen. In de loop der tijd heeft zich een zeer trouwe groep actievoerders ontwikkeld. maar hoe meer zielen, hoe meer vreugd!  Elke week wordt een verslag van de actie verstuurd naar politiek, pers en huurdersorganisaties. Gemeenteraadsleden en pers nemen contact met ons op, vragen worden gesteld aan de wethouder van dienst. Onze acties houden het vuurtje brandend.

Actiegroep Niet Te Koop zorgt voor spandoeken, affiches en wat niet meer. Maar u mag zelf natuurlijk ook materiaal meenemen. 

Schrijf alvast in uw agenda:

Zaterdag 24 september
15:00 uur
Actie!

Niet Te Koop logo met slogan "Vecht mee voor betaalbare huurwoningen"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *